Wie zijn wij?

Wil BahlmannWil Bahlmann-Stegeman, individualpsychologisch sociaaltherapeut en counselor, huwelijks- en relatiecounselor, MeerMoed-Trainer. Bemoedigingstrainer sinds 1994 (Encouraging-Trainer ADI). Van 2005 tot 2012 leider van de opleiding tot bemoedigingstrainer (Encouraging-Trainer). Verder o.m. docent praktische ontspanning en autogene training.

• Samen met Renie leidt zij het Meer Moed Instituut.
Wil gaat ervan uit dat ieder mens is als ‘een mijn vol edelstenen’ die aan het licht gebracht kunnen worden door een proces van bewustwording. Dat proces gaat vooral via bemoediging, door ervaren, begrijpen en het steeds weer maken van kleine stappen vooruit. ‘Een mens kan altijd anders’ is haar motto.

Renie BahlmannRenie Bahlmann, BIG geregistreerd GZ-psycholoog, individualpsychologisch counselor, MeerMoed-Trainer. Bemoedigingstrainer sinds 1998 (Encouraging-Trainer ADI). Van 2005 tot 2012 medewerker van de opleiding tot bemoedigingstrainer (Encouraging-Trainer).
Naast haar werk als psycholoog in Groningen leidt zij haar eigen Moedig Mens instituut voor training en coaching.
Daarnaast houdt ze zich bezig met haar andere passie: cabaret en kleinkunst. Zij heeft net de opleiding Kleinkunst aan de Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam afgerond en timmert moedig aan de weg.

• Samen met Wil leidt zij het Meer Moed Instituut.
Renie combineert haar sprankelende, spontane persoonlijkheid, met een diepgaande vakkennis op haar terrein. Zij weet haar kennis en ervaringen over te brengen op een effectieve, innemende en vaak verrassende stijl, en met een grote betrokkenheid bij iedereen die zij ontmoet.